Termeni si conditii

Folosirea, incluzând comanda și cumpărarea unei digitizări pentru broderie computerizată de pe website-ul creativeembroidery.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în următoarele paragrafe din această pagină web.

TERMENI SI CONDITII

Creative Embroidery este denumirea comerciala a SC CREATIVE EMBROIDERY SRL, persoana juridica cu sediul in Lunca Calnicului, jud. Brasov, str. Pictor Iacob Brujan, nr. 395, anexa 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J08/1096/08.05.2017, COD FISCAL 37523106.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.creativeembroidery.ro, CREATIVE EMBROIDERY isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.creativeembroidery.ro este proprietatea SC CREATIVE EMBROIDERY SRL

CREATIVE EMBROIDERY garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.creativeembroidery.ro , in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei CREATIVE EMBROIDERY, fara acordul prealabil scris al acesteia.
Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

SESIZARI

In cazul in care observati ca produsele receptionate (fisierele cu digitizari) nu sunt conforme cu imaginile prezentate sau contin erori de editare, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@creativeembroidery.ro. CREATIVE EMBROIDERY va raspunde si remedia sesizarea in maxim 2 zile lucratoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de CREATIVE EMBROIDERY exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa CREATIVE EMBROIDERY.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Iti multumim pentru interesul fata de compania si produsele noastre. Cand intri intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintezi informatiile tale.
Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Iti luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Suntem constienti ca informatiile personale iti apartin, de aceea depunem toate eforturile sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa.

Protectia informatiilor tale personale este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne luam angajamentul sa respectam legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal.

Prelucram datele tale legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar tu esti informat corespunzator.

In limitele legii, iti oferim posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care le-ai impartasit cu noi si de a-ti exercita celelalte drepturi.

Am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incat sa iti protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, retine faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu sunt complet sigure.

Cand interactionezi in orice fel cu noi este posibil sa ne dai sau sa primim din alte surse informatii incluzand:
• Numele si prenumele
• Adresa de e-mail
• Profilul de socializare
• Informatii despre produsele si serviciile achizitionate
• Informatii bancare

Colectam informatiile tale in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele:
• In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi;

Retine faptul ca furnizarea informatiilor privind numele, prenumele si adresa de contact este obligatorie, in caz contrar nu iti putem livra bunurile.
• Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
• Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le oferim;
• Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
• Pentru a ne conforma legislatiei.

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor.

Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice.

Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale sau ai orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: office@creativeembroidery.ro